HSL sovellus
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

HSL Sovellus on Helsingin seudun liikenteen (HSL) tarjoama ilmainen mobiilisovellus, joka helpottaa joukkoliikenteen käyttöä. Sovelluksella voi ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja saada tietoa liikenteen häiriöistä.

Sovellusominaisuudet

  • Lipunmyynti: Sovelluksella voi ostaa kerta-, vuorokausi- ja kausilippuja kaikille HSL:n liikennemuodoille. Liput voi maksaa maksukortilla, mobiilimaksulla tai HSL-sovelluksessa olevalla ePassilla.
  • Reittiopas: Sovellus tarjoaa reittiopastuksen kaikille HSL:n liikennemuodoille. Reittioppaasta voi katsoa parhaan reitin ja sen, kuinka kauan matka kestää.
  • Häiriötiedotteet: Sovellus ilmoittaa mahdollisista liikenteen häiriöistä. Häiriötiedotteet perustuvat HSL:n reaaliaikaiseen liikennetietoon.
  • Muita ominaisuuksia: Sovelluksesta voi myös löytää suosikkipaikkoja, tallentaa pysäkkejä ja jakaa reittejä muille käyttäjille.

Sovelluksen käyttö

HSL Sovelluksen käyttö on helppoa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta, Google Playsta tai AppGallerysta. Sovelluksen käyttöönotto edellyttää HSL-tunnuksen luomista. HSL-tunnuksen voi luoda HSL:n verkkosivuilla tai sovelluksessa.

Sovelluksen hyödyt

HSL Sovellus on kätevä apuväline joukkoliikenteen käyttäjille. Sovelluksen avulla voi säästää aikaa ja vaivaa lipun ostossa, reittisuunnittelussa ja liikenteen häiriöiden seurannassa.

Sovelluksen kehitys

HSL kehittää HSL Sovellusta jatkuvasti. Sovellukseen lisätään uusia ominaisuuksia ja parannetaan olemassa olevia ominaisuuksia. Esimerkiksi vuoden 2023 aikana sovellukseen lisättiin uusi reittiopas, joka perustuu tehokkaampaan hakumoottoriin.

Yhteenveto

HSL Sovellus on hyödyllinen sovellus kaikille, jotka käyttävät Helsingin seudun joukkoliikennettä. Sovellus helpottaa lipun ostamista, reittisuunnittelua ja liikenteen häiriöiden seurantaa.

Lue myös muualta: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello

Tässä muutamia eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:
Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous
Puhelinliittymä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “HSL Sovellus – Helsingin seudun joukkoliikenteen apulainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *