tuulilasi
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Auton tuulilasi on yksi tärkeimmistä turvallisuusvarusteista. Se suojaa kuljettajaa ja matkustajia tuulelta, sateelta, lumelta ja muilta luonnonilmiöiltä. Tuulilasi voi vaurioitua esimerkiksi kiveniskemän, törmäyksen tai lämpötilavaihteluiden seurauksena. Vaurioitunut tuulilasi voi olla vaarallinen, sillä se voi haurastua ja rikkoontua kokonaan.

Mitä tehdä, jos tuulilasi on vaurioitunut?

Jos tuulilasiin tulee kiveniskemä, on tärkeää korjata se mahdollisimman pian. Kiveniskemä voi laajentua ja johtaa koko lasin rikkoutumiseen. Kiveniskemän voi korjata yleensä ilman, että koko tuulilasi tarvitsee vaihtaa.

Jos tuulilasi on vaurioitunut törmäyksessä tai muulla tavalla, on syytä viedä auto korjaamolle. Korjaaja arvioi vaurion laajuuden ja tekee suosituksen korjaus- tai vaihtotöistä.

Kiveniskemän korjaus

Kiveniskemän korjaus onnistuu useimmiten, jos vaurio on pieni ja sijaitsee tuulilasin kirkkaalla alueella. Korjauksessa vauriokohta puhdistetaan ja siihen ruiskutetaan hartsi. Hartsi kovetetaan UV-valon avulla. Korjaus kestää yleensä noin 30 minuuttia.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasin vaurio on suuri tai sijaitsee lähellä reunaa, on syytä vaihtaa koko tuulilasi. Tuulilasin vaihto kestää yleensä noin tunti.

Tuulilasin korjaus Espoossa

Tuulilasin korjaus Espoo

Espoossa on useita yrityksiä, jotka tarjoavat tuulilasin korjaus- ja vaihtopalveluita. Yksi suosituimmista yrityksistä on tiptipauto.fi. Tiptipauto.fi tarjoaa nopean ja laadukkaan palvelun kilpailukykyiseen hintaan.

Tuulilasin korjauksen kustannukset

Kiveniskemän korjaus maksaa yleensä noin 100-200 euroa. Tuulilasin vaihto maksaa yleensä noin 500-1000 euroa. Tuulilasin korjaus- tai vaihtokustannukset voivat kuitenkin vaihdella vaurion laajuuden ja auton merkin ja mallin mukaan.

Tuulilasin korjauksen etuja

Tuulilasin korjaamisella on useita etuja. Korjaus on yleensä halvempaa kuin vaihto. Korjauksessa säilyy auton alkuperäinen tuulilasi, joka voi olla arvokas. Lisäksi korjaus ei vaikuta auton äänieristykseen tai lämmöneristykseen.

Tuulilasin korjauksen haittoja

Tuulilasin korjauksessa on myös joitakin haittoja. Korjausjälki voi olla näkyvä, jos vaurio on suuri. Lisäksi korjaus ei välttämättä pysäytä vaurion laajenemista.

Yhteenveto

Tuulilasin korjaus on tärkeää, jos tuulilasi on vaurioitunut. Korjaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta vaurio ei laajene. Kiveniskemän korjaus onnistuu yleensä helposti ja nopeasti. Tuulilasin vaihto on tarpeen, jos vaurio on suuri tai sijaitsee lähellä reunaa.

Lue myös: Puhelimella maksaminen

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
HSL Sovellus (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)
Uusi MobilePay (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Tuulilasin korjaus: Mitä sinun tulee ottaa huomioon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *