älypuhelimet
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Älykellot ovat älypuhelimien kaltaisia laitteita, jotka kiinnitetään ranteelle. Ne tarjoavat usein samanlaisia ominaisuuksia kuin älypuhelimet, kuten mahdollisuuden vastaanottaa ilmoituksia, seurata aktiivisuutta ja käyttää sovelluksia. Älykellot ovat kuitenkin yleensä pienempiä ja kevyempiä kuin älypuhelimet, ja ne toimivat usein itsenäisesti tai yhdessä älypuhelimen kanssa.

Mitä älykellolla voi tehdä?

Älykelloilla voi tehdä monenlaisia asioita, kuten:

 • Seurata aktiivisuuttaa, kuten askeleita, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita ja unenlaatua.
 • Vastaanottaa ilmoituksia puhelimesta, kuten puheluita, viestejä, sähköposteja ja sosiaalisen median päivityksiä.
 • Käyttää sovelluksia, kuten musiikin soittamiseen, säätiedotteisiin ja navigointiin.
 • Maksata ostokset.

Älykellon ominaisuudet

Älykellot tarjoavat monenlaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat mallista riippuen. Yleisimmät ominaisuudet ovat:

 • Näyttö: Älykellojen näytöt ovat yleensä kosketusnäyttöjä, ja niissä voi olla erilaisia näyttötiloja, kuten kellonaika, aktiivisuustiedot ja ilmoitukset.
 • Sykkeen seuranta: Älykellot voivat mitata sykettäsi, mikä voi auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi ja kuntostasi.
 • Unenseuranta: Älykellot voivat seurata unen laatuasi, mikä voi auttaa sinua parantamaan unenlaatuasi.
 • GPS: GPS-ominaisuus avulla voit seurata liikettäsi ulkona.
 • Vedenkestävyys: Vedenkestävä älykello on hyvä valinta, jos harrastat uintia tai muita vesiurheilulajeja.
 • LTE: LTE-ominaisuus mahdollistaa puhelut ja viestit ilman älypuhelinta.

Älykellon valinta

Älykellon valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

 • Ominaisuudet: Mieti, millaisia ominaisuuksia älykellolta tarvitset. Jos haluat esimerkiksi seurata aktiivisuuttasi ja kuntoasi, valitse älykello, jossa on sykkeen seuranta ja unenseuranta.
 • Hinta: Älykellojen hinnat vaihtelevat 100 eurosta yli tuhanteen euroon. Hinta riippuu yleensä ominaisuuksista ja valmistajasta.
 • Malli: Älykelloja on saatavilla monissa eri malleissa, jotka vaihtelevat ulkonäön, ominaisuuksien ja hinnan suhteen. Valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja tyyliisi.

Älykellot tulevaisuudessa

Älykellot ovat edelleen kehityksen alla, ja niihin tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Tulevaisuudessa älykellot voivat esimerkiksi tarjota entistä tarkempaa terveydentilan seurantaa, olla entistä älykkäämpiä ja olla entistä enemmän yhteydessä muihin laitteisiin.

Lopuksi

Älykellot ovat monipuolisia laitteita, jotka voivat helpottaa elämääsi monin tavoin. Ne tarjoavat mahdollisuuden seurata aktiivisuuttasi, pitää yhteyttä muihin ja käyttää erilaisia sovelluksia. Jos olet kiinnostunut älykelloista, kannattaa tutustua eri malleihin ja löytää sinulle sopiva.

Lue myös aihe: Markkinointi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Älykellot ja älypuhelimet: Mitä ne ovat ja mitä niillä voi tehdä?

 1. […] Älypuhelimet ovat olennainen osa modernia elämää. Niillä hoidetaan niin arkipäiväisiä asioita kuin pidetään yhteyttä läheisiin, viihdytään ja opitaan uutta. Uuden puhelimen hankinta voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Tämän oppaan avulla löydät tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan älypuhelimen. […]

 2. […] Älykellojen suosio on räjähtänyt viime vuosina. Nämä ranteessa pidettävät minitietokoneet tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat arkea ja tekevät elämästä sujuvampaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme älykellojen suosioon vaikuttavia tekijöitä, eri käyttötarkoituksia sekä tulevaisuuden trendejä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *