Yle Areena
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat kasvaneet suosiossa viime vuosina. Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde ovat kolme tunnetuinta suomalaista suoratoistopalvelua. Ne tarjoavat käyttäjilleen laajan valikoiman televisio-ohjelmia, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Yle Areena on Yleisradion tarjoama maksuton suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman suomalaista sisältöä, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Yle Areenassa on myös ulkomaista sisältöä, kuten ulkomaisia sarjoja ja elokuvia.

MTV Katsomo on MTV Oy:n tarjoama maksullinen suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman suomalaista ja ulkomaista sisältöä, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. MTV Katsomo on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”Salatut elämät”, ”Uusi päivä” ja ”Paratiisihotelli”.

Elisa Viihde on Elisa Oyj:n tarjoama maksullinen suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman suomalaista ja ulkomaista sisältöä, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Elisa Viihde on tunnettu erityisesti urheilusisällöstään, kuten jääkiekosta, jalkapallosta ja formulasta.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisten suoratoistopalveluiden lisäksi Suomessa on tarjolla myös useita ulkomaisia suoratoistopalveluita. Näistä tunnetuimpia ovat Netflix, HBO Max, SkyShowTime, Viaplay, Disney+ ja Amazon Prime Video.

  • Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman omia alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Netflix on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”Stranger Things”, ”The Witcher” ja ”The Crown”.
  • HBO Max on WarnerMedian tarjoama suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman HBO:n alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. HBO Max on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”Game of Thrones”, ”The Sopranos” ja ”The Wire”.
  • SkyShowTime on ViacomCBS:n ja Comcastin tarjoama suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman ViacomCBS:n ja Comcastin alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. SkyShowTime on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”The Handmaid’s Tale”, ”Billions” ja ”The Mandalorian”.
  • Viaplay on Nordic Entertainment Groupin tarjoama suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman omia alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Viaplay on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”Sorjonen”, ”Mörkö” ja ”The Gifted”.
  • Disney+ on The Walt Disney Companyn tarjoama suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Disney on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”The Mandalorian”, ”The Book of Boba Fett” ja ”Obi-Wan Kenobi”.
  • Amazon Prime Video on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman omia alkuperäistuotantoja, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Amazon Prime Video on tunnettu erityisesti sarjoistaan, kuten ”The Boys”, ”The Marvelous Mrs. Maisel” ja ”The Expanse”.

Vertailu suomalaisten ja ulkomaisten suoratoistopalveluiden välillä

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat käyttäjilleen hyvin samankaltaisen valikoiman sisältöä. Niissä on laaja valikoima sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Tutustu myös Allente suoratoistopalveluun!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Suomalaiset suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo, Elisa Viihde ja muita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *