Fortniten pelaaminenKuva: Epic Games
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Fortniten pelaaminen on valloittanut maailman ja samalla miljoonien lasten sydämet. Tämä värikäs ja vauhdikas battle royale -peli tarjoaa viihdettä kaikenikäisille, mutta vanhempien on tärkeää olla tietoisia pelin ikärajasta ja siihen liittyvistä riskeistä. Tässä artikkelissa tarkastelemme Fortniten ikärajaa, skinien merkitystä ja annamme vinkkejä vanhemmille, joiden lapset pelaavat peliä.

Fortniten ikäraja

Fortnite ikäraja virallisesti on PEGI 12, mikä tarkoittaa, että peli ei ole suositeltava alle 12-vuotiaille lapsille. Pelissä on väkivaltaa, vaikka se onkin tyyliteltyä ja sarjakuvamaista. Pelaajat ampuvat toisiaan ja eliminoivat heidät pelikentältä. Pelissä on myös pelottavia elementtejä, kuten myrsky, joka kutistuu pelin edetessä ja pakottaa pelaajat lähemmäs toisiaan.

Skinit ja rahan käyttö

Fortnite on ilmainen peli, mutta se sisältää mikromaksuja. Pelaajat voivat ostaa pelin sisäistä valuuttaa, V-Buckseja, joilla voi hankkia kosmeettisia esineitä, kuten skinejä ja tanssiliikkeitä. Skinit eivät vaikuta pelin tasapainoon, mutta ne ovat monille pelaajille tärkeä osa pelikokemusta.

Vanhempien on tärkeää olla tietoisia siitä, että lapset voivat helposti kuluttaa rahaa pelin sisällä. V-Buckseja voi ostaa luottokortilla tai lahjakortilla, ja joskus lapset saattavat tehdä ostoksia vahingossa. Vanhempien kannattaa asettaa lapsille rajat pelin sisäisille ostoksille ja keskustella heidän kanssaan rahan käytöstä verkossa.

Vanhempien vinkit

  • Tarkista pelin ikäraja ja varmista, että se sopii lapsellesi.
  • Pelaa peliä lapsesi kanssa ja tutustu sen sisältöön.
  • Keskustele lapsesi kanssa pelin väkivallasta ja pelottavista elementeistä.
  • Aseta rajat pelin sisäisille ostoksille.
  • Seuraa lapsesi pelaamista ja varmista, että hän pelaa vastuullisesti.

Fortniten pelaaminen voi olla lapsille hauskaa ja viihdyttävää, mutta vanhempien on tärkeää olla tietoisia pelin riskeistä ja ottaa ne huomioon. Noudattamalla näitä vinkkejä voit varmistaa, että lapsesi pelaa peliä turvallisesti ja vastuullisesti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Fortniten pelaaminen ja ikäraja sekä skinit: Mitä vanhempien tulisi tietää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *