Disney+Kuva: Disney
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin kaltaisilta brändeiltä. Se on täydellinen viihdepaketti koko perheelle, ja se sisältää sisältöä kaikenikäisille katsojille.

Miksi valita Disney+?

  • Valtava valikoima sisältöä: Disney+:ssa on tuhansia elokuvia ja sarjoja, ja lisää lisätään jatkuvasti. Löydät varmasti katsottavaa koko perheelle.
  • Disneyn klassikot ja uudet suosikit: Disney+ sisältää kaikki Disneyn klassikot, kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Leijonakuningas ja Kaunotar ja Kulkuri. Löydät myös uusia suosikkeja, kuten Mandalorian, Loki ja WandaVision.
  • Suoratoisto missä ja milloin tahansa: Voit katsoa Disney+:aa missä tahansa ja milloin tahansa verkossa, älypuhelimella, tabletilla tai älytelevisiolla.
  • Lasten profiilit: Disney+:ssa on lasten profiilit, joiden avulla voit rajoittaa lapsesi näkemää sisältöä.
  • Kohtuullinen hinta: Disney+:n hinta on kilpailukykyinen, ja se tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle.

Miten Disney+:aa käytetään?

Disney+:n käyttö on helppoa. Voit rekisteröityä ilmaiseen kokeiluversioon osoitteessa https://www.disneyplus.com/.

Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjautua sisään ja alkaa katsella elokuvia ja sarjoja. Voit selata sisältöä kategorian, brändin tai nimen mukaan. Voit myös luoda luetteloita elokuvista ja sarjoista, joita haluat katsoa myöhemmin.

Disney+:n hinta

Disney+:n hinta on 10,99 € kuukaudessa tai 109,90 € vuodessa. Voit myös tilata Disney+:n osana Disney Bundlea, joka sisältää myös Hulu- ja ESPN+-palvelut.

Vaihtoehtoja Disney+:lle

Jos et ole varma, haluatko tilata Disney+:n, voit kokeilla myös muita suoratoistopalveluita, kuten SkyShowtimea. SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja Universal Picturesilta, DreamWorksilta, Peacockilta, Sky Studiosilta ja Paramount+:lta. SkyShowtimen hinta on 6,99 € kuukaudessa.

Lisätietoja Disney+:sta

Lisätietoja Disney+:sta löydät osoitteesta https://www.disneyplus.com/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *