Hupparit
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Temu on kiinalaisen verkkokauppayritys PDD Holdingsin omistama verkkokauppapaikka, joka on nopeasti saavuttanut suosiota Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja houkuttelee asiakkaita erityisesti alennetuilla tarjouksillaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme Temua tarkemmin ja kerromme, mitä sinun tulisi tietää tästä verkkokaupasta.

Mistä Temu tuli?

Temu perustettiin vuonna 2022 ja se on osa PDD Holdingsin laajempaa verkkokauppakokonaisuutta. PDD Holdings on Kiinan toiseksi suurin verkkokauppayhtiö ja sillä on yli 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Temu on suunnattu erityisesti eurooppalaisille markkinoille ja se on tällä hetkellä saatavilla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Mitä Temu tarjoaa?

Temun valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita eri kategorioista, kuten:

 • Muoti
 • Kauneus ja terveys
 • Koti ja sisustus
 • Elektroniikka
 • Urheilu ja vapaa-aika
 • Lelut ja lapset
 • Käsityö ja taide

Tuotteet tulevat pääosin kiinalaisilta valmistajilta ja ne ovat usein merkittävästi edullisempia kuin vastaavat tuotteet suomalaisissa verkkokaupoissa. Temu tarjoaa myös useita alennuskampanjoita ja flash-myyntitapahtumia, joista voi tehdä todella löytöjä.

Miten Temu toimii?

Temu toimii verkkokauppapaikkana, jossa myyjät voivat myydä tuotteitaan suoraan kuluttajille. Ostosten tekeminen Temussa on helppoa ja nopeaa:

 1. Luo tili Temun verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa.
 2. Selaa tuotevalikoimaa ja etsi haluamasi tuote.
 3. Lisää tuote ostoskoriin ja valitse toimitus- ja maksutapa.
 4. Maksa tilaus ja odota toimitusta.

Toimitusaika Temusta on tyypillisesti 10-20 päivää. Temu tarjoaa useita eri toimitusvaihtoehtoja, kuten vakiotoimitukse, express-toimitukse ja noutopistetoimituksen.

Onko Temu luotettava?

Temu on luotettava verkkokauppayhtiö, jolla on hyvä maine. Se on rekisteröitynyt suomalaiseen kaupparekisteriin ja noudattaa EU:n verkkokauppasääntelyä. Temulla on myös asiakaspalvelu, joka on auki 24/7.

Temun hyviä puolia:

 • Laaja valikoima tuotteita
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Alennuskampanjat ja flash-myynti
 • Helppokäyttöinen verkkokauppa
 • Useita toimitusvaihtoehtoja
 • Luotettava verkkokauppayhtiö

Temun huonoja puolia:

 • Toimitusaika voi olla pitkä
 • Tuotteiden laatu voi vaihdella
 • Asiakaspalvelu on englanniksi

Yhteenveto

Temu on erinomainen vaihtoehto, jos etsit edullisia tuotteita ja olet valmis odottamaan toimitusta hieman pidempään. Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista ja useita alennuskampanjoita, joista voi tehdä todella löytöjä. Muista kuitenkin, että tuotteiden laatu voi vaihdella ja asiakaspalvelu on englanniksi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *