Pieni laina
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Pieni laina ovat nimensä mukaisesti pieniä, yleensä alle 2000 euron suuruisia lainoja, jotka on tarkoitettu kattamaan arjen yllättäviä menoja. Ne voivat olla hyvä vaihtoehto, kun esimerkiksi kodinkone hajoaa tai auto tarvitsee kiireellistä huoltoa. Pienet lainat ovat tyypillisesti nopeita ja helppoja hakea, ja rahat voi saada tilille jopa saman päivän aikana.

Mitä ovat pienet lainat?

Pienet lainat ovat vakuudettomia lainoja, joita ei tarvitse vakuuttaa omaisuudella. Ne ovat tyypillisesti lyhytaikaisia, ja laina-aika on yleensä 1-5 vuotta. Pienet lainat ovat usein kalliimpia kuin esimerkiksi pankkilainat, mutta ne voivat olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti etkä voi odottaa pankin lainapäätöstä.

Mihin pienet lainat sopivat?

Pienet lainat sopivat kattamaan arjen yllättäviä menoja, kuten:

 • Kodinkoneiden hankinta
 • Auton huolto
 • Lääkärikulut
 • Lomamatka
 • Muut yllättävät menot

Pienten lainojen hakeminen

Pienten lainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Hakemuksessa sinun tulee antaa tietoja itsestäsi, tuloistasi ja menoistasi sekä lainasummasta ja -ajasta. Lainanmyöntäjä tekee hakemuksesi perusteella lainapäätöksen, ja saat rahat tilille yleensä saman päivän aikana.

Pienten lainojen vertailu

Ennen pienen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Voit tehdä vertailun esimerkiksi seuraavien kriteerien avulla:

 • Lainan korko
 • Laina-aika
 • Tilinhoitomaksut
 • Muut kulut

Pienten lainojen takaisinmaksu

Pienet lainat on tärkeää maksaa takaisin ajallaan, jotta välttyy korkojen ja kulujen kasvamiselta. Jos sinulla on vaikeuksia lainan takaisinmaksussa, ota yhteyttä lainanmyöntäjään. He voivat neuvoa sinua takaisinmaksuvaihtoehdoissa ja auttaa sinua löytämään ratkaisun, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Vinkkejä pienen lainan hakemiseen:

 • Vertaa eri lainantarjoajien tarjouksia
 • Lue lainaehdot huolellisesti
 • Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan
 • Harkitse vakuudetonta lainaa, jos sinulla on mahdollisuus siihen

Pienet lainat voivat olla hyvä vaihtoehto kattamaan arjen yllättäviä menoja. On kuitenkin tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *