OnePlus Watch 2-älykelloKuva: OnePlus
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

OnePlus Watch 2 älykello on ystävien odottama uutuus, joka tuo markkinoille tyylikkään ja kestävän vaihtoehdon täynnä älykkäitä ominaisuuksia. Edeltäjäänsä verrattuna OnePlus Watch 2:ssa on useita merkittäviä parannuksia, mukaan lukien Wear OS -käyttöjärjestelmä, pidempi akunkesto ja laaja valikoima terveys- ja kuntoilutoimintoja.

Tyylikäs ja kestävä muotoilu

OnePlus Watch 2 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja fluorokumista, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että kestävän. Kellon 46 mm:n runko on saatavana kahdessa värissä: tummanhopeisena ja vaaleanhopeisena. Kello on miellyttävän ohut ja kevyt, joten sitä on mukava pitää ranteessa koko päivän.

Wear OS -käyttöjärjestelmä

OnePlus Watch 2 on ensimmäinen OnePlus-älykello, jossa on Wear OS -käyttöjärjestelmä. Tämä avaa ovet laajaan valikoimaan sovelluksia ja ominaisuuksia, joista edeltäjässä saattoi vain haaveilla. Wear OS:n avulla voit ladata sovelluksia Google Play Kaupasta, seurata ilmoituksia puhelimestasi, käyttää Google Payta maksamiseen ja paljon muuta.

Pitkä akunkesto

OnePlus Watch 2:ssa on 500 mAh:n akku, joka tarjoaa jopa 100 tunnin akunkestoa älytilassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kelloa koko viikonlopun ilman latausta. Jos käytät kelloa vain perusominaisuuksiin, kuten ajan ja päivämäärän näyttämiseen sekä ilmoitusten seurantaan, voit saada jopa 14 päivän akunkestoa.

Laaja valikoima terveys- ja kuntoilutoimintoja

OnePlus Watch 2 älykello on varustettu useilla terveys- ja kuntoilutoiminnoilla, joiden avulla voit seurata edistymistäsi ja pysyä terveenä. Kellosta löydät mm. sykemittarin, veren happipitoisuuden seurannan, unenseurannan, GPS:n ja yli 100 erilaista urheilutilaa.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö1,43 tuuman AMOLED, 363 PPI
RunkoRuostumaton teräs
RannekeFluorokumi
AkunkestoJopa 100 tuntia älytilassa, jopa 14 päivää perusominaisuuksilla
KäyttöjärjestelmäWear OS
YhteensopivuusAndroid 8.0 tai uudempi
Paino40 grammaa
Muita ominaisuuksiaSykemittari, veren happipitoisuuden seuranta, unenseuranta, GPS, yli 100 urheilutilaa, Google Pay, NFC
*Katso tarkemmat tiedot OnePlussan omilta sivuilta.

Hinta ja saatavuus

OnePlus Watch 2:n suositushinta Suomessa on 329 euroa. Kello on saatavana OnePlus-verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Yhteenveto

OnePlus Watch 2 on tyylikäs ja kestävä älykello, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Wear OS -käyttöjärjestelmä, pitkä akunkesto ja laaja valikoima terveys- ja kuntoilutoimintoja tekevät OnePlus Watch 2:sta erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät älykelloa, joka sopii sekä arkeen että treeniin.

Lisätietoa: https://www.oneplus.com/fi/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus

Lue myös: Auton hankinta

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *