Vihti Race
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Vihti Race on ainutlaatuinen seikkailukilpailu, joka järjestetään vuosittain Vihdin kauniissa luonnonmaisemissa. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän haastavia pyöräreittejä ja rasteja kilpasarjalaisille sekä perheystävällisiä aktiviteetteja retkisarjassa. Vihti Race sopii kaikentasoisille seikkailunhaluisille ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Tapahtuman historia ja perinteet

Vihti Race järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, ja siitä on nopeasti tullut yksi suosituimmista seikkailukilpailuista Uudellamaalla. Tapahtuman taustalla on Vihdin kunta ja Juha Uusitalo, jotka halusivat tarjota alueen asukkaille ja muille liikunnan harrastajille uudenlaisen ja haastavan tavan kokea Vihdin luontoa.

Vihti Race on perinteisesti järjestetty syyskuussa, mutta vuonna 2024 tapahtuma järjestetään lauantaina 7.9. Tapahtuman lähtöpaikkana toimii Nummelan Hiidenkirnun pesäpallostadion, josta kilpailijat suuntaavat upeille metsäpoluille ja rasteille.

Kilpasarja: Haastetta kokeneille seikkailijoille

Vihti Racen kilpasarja on suunnattu kokeneille seikkailijoille, jotka etsivät haastetta ja uusia elämyksiä. Kilpailussa on kaksi sarjaa: miesten ja naisten sarjat. Molemmissa sarjoissa kilpailijat suuntaavat noin 40 kilometrin mittaiselle reitille, joka sisältää pyöräilyä, suunnistusta ja erilaisia rasteja. Rasteilla suoritetaan tehtäviä, jotka testaavat kilpailijoiden fyysistä kuntoa, taitoa ja yhteistyökykyä.

Retkisarja: Hauskaa koko perheelle

Vihti Racen retkisarja on suunnattu kaikentasoisille liikkujille ja perheille. Retkisarjan reitti on noin 15 kilometrin mittainen ja se sisältää pyöräilyä ja hauskoja rasteja. Rasteilla suoritetaan tehtäviä, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Retkisarja on loistava tapa viettää mukava päivä ulkona koko perheen kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Vihti Raceen voi ilmoittautua tapahtuman verkkosivuilla. Ilmoittautuminen avautuu toukokuussa 2024. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy myös lisätietoa kilpailusta, sarjoista, reiteistä ja rasteista.

Vihti Race: Upea kokemus kaikille seikkailunhaluisille

Vihti Race on ainutlaatuinen seikkailukilpailu, joka tarjoaa haastetta ja elämyksiä kaikentasoisille liikkujille. Tapahtuma on loistava tapa tutustua Vihdin kauniiseen luontoon ja viettää mukava päivä ulkona ystävien ja perheen kanssa. Jos etsit uusia haasteita ja unohtumattomia kokemuksia, Vihti Race on sinulle täydellinen tapahtuma!

Lisäksi Vihti Racen verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista löydät:

  • Kuvia ja videoita aiemmista tapahtumista
  • Vinkkejä harjoitteluun ja kilpailuun valmistautumiseen
  • Tietoa Vihdin luonnosta ja nähtävyyksistä
  • Tapahtuman yhteistyökumppaneista

Vihti Race – tule kokemaan seikkailu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *